Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Anthony Gardiner, G's

"Love Beets is een wereldmerk geworden"

G’s zal dit jaar haar bietenmerk Love Beets promoten. "Love Beets is één van onze wereldmerken geworden," aldus marketingdirecteur Anthony Gardiner. "Het merk wordt  verkocht in Noord-Amerika, Australië, Nederland, Duitsland, Spanje en Zuid-Afrika."

Het bedrijf is bovendien één van de grootste leveranciers van selderij in Europa. Guy Shropshire, de vorig jaar overleden oprichter van het bedrijf, was een pionier op het gebied van de selderijteelt. In de jaren vijftig in East Angla maar later, in de jaren tachtig, ook in Spanje. G's staat bekend om haar conventionele en biologische sla, groenten en champignons die op diverse locaties in Europa worden geteeld. 

Dorota Szafalowicz en Anthony Gardiner in hun stand in 2017

Bezoekers die de vakbeurs Fruit Logistica in Berlijn al vaker bezocht hebben, zullen niet vreemd opkijken om ook dit jaar de stand van G's bij de ingang van Hall 8.2 aan te treffen, aangezien het bedrijf al sinds 2013 op deze plaats te vinden is. Dit jaar zal Anthony bijgestaan worden door een team van twaalf collega's uit zes verschillende landen  

Marketingdirecteur Anthony Gardiner, die inmiddels een bekend gezicht geworden is op de vakbeurs, vertelt dat zijn bedrijf niet zo zeer naar Berlijn komt om nieuwe producten te promoten maar vooral om bestaande en potentiële klanten en leveranciers te ontmoeten. 

G's is te vinden in Hall 8.2, stand B04. 

Voor meer informatie:
Anthony Gardiner
G’s Group
Tel:  +44 1353 727392 
anthony.gardiner@gs-fresh.com 
www.gs-fresh.com 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven