Supermarktondernemer Geert Benders stapt over naar Jumbo

Jumbo en Benders bundelen krachten in doorontwikkeling beej Benders

Deze week werd duidelijk dat Plus franchiser Geert Benders over zou stappen naar Jumbo. De belangrijkste reden daarvoor blijkt het bundelen van kennis en ervaring op het gebied van reguliere supermarkt, versmarkt en horeca. Beide partijen introduceerden al eerder afzonderlijk van elkaar nieuwe winkelformules met deze elementen, Jumbo Foodmarkt en beej Benders. Met een heel nieuw winkelconcept willen zij in het winkelcentrum van Blerick nog beter inspelen op de veranderende klantbehoeften.

Supermarktondernemer Benders maakt overstap naar Jumbo

In een ruim opgezette winkel wordt een combinatie van een supermarkt met een gevarieerd assortiment van lekkere, gezonde en betaalbare producten en een gemakswinkel waar klanten een brede keuze hebben uit versproducten en versbereide maaltijden welke ter plekke geconsumeerd kunnen worden of meegenomen kunnen worden naar huis. Ondernemer Geert Benders wordt uiteindelijk verantwoordelijk voor de exploitatie van de nieuwe winkel. De twee Plus winkels van Geert Benders in Venlo en Blerick zullen medio 2019 worden omgebouwd naar Jumbo.

Beej Benders
Ondernemer Geert Benders heeft zijn sporen ruimschoots verdiend en is al ruim 30 jaar als ondernemer werkzaam in het supermarktwezen. Zijn winkel beej Benders is een totaal nieuw concept waarbij ambacht, horeca en de markt elkaar vinden en versproducten centraal staan. beej Benders in Venlo blijft onder die naam opereren en wordt verder geoptimaliseerd in samenwerking met Jumbo/La Place.

Eigentijdse winkelformats
“Ik heb in de afgelopen 30 jaar met veel plezier bij Plus gewerkt en veel ruimte gekregen om mijn ideeën te realiseren. Tegelijkertijd leg ik voor mezelf de lat graag steeds een stukje hoger. Zo was ik al een tijd bezig met het integreren van horeca-elementen in beej Benders. Jumbo heeft met zulke concepten al veel stappen gezet door de introductie van nieuwe, eigentijdse winkelformules, zoals Jumbo Foodmarkt en Jumbo City en de overname van La Place. Ook hier staan versbereide maaltijden centraal. Met de kennis en kunde van Jumbo kan ik het versconcept verder optimaliseren om nog beter te voorzien in de klantbehoeften. Ik vind het grote assortiment, de prettige sfeer en beleving in deze winkels goed passen bij de veranderende behoeften van onze klanten. Andersom kan Jumbo leren van de door bij beej Benders opgedane kennis en ervaring. Ik kijk er dan ook naar uit samen te gaan werken met Jumbo”, vertelt Benders.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven