Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Lamb Weston verhoogt winstverwachting 2019

Lamb Weston Holdings presenteerde de cijfers over het tweede kwartaal van het boekjaar 2019. De netto omzet kwam uit op 911,4 miljoen dollar, een stijging van 11% ten opzichte van het voorgaande jaar. 

CEO Tom Werner is tevreden met de resultaten: "We hebben wederom een goed kwartaal met goede verkopen afgesloten." De resultaten voor het segment Global, bestaande uit de 100 grootste Noord-Amerikaanse restaurantketens en de internationale activiteiten, komen uit op een omzet van 470 miljoen dollar. Een stijging van 13% ten opzichte van het voorgaande boekjaar. In het segment Food Service, waar de Noord-Amerikaanse foodservice en restaurants buiten de top 100 onder vallen, noteerde een omzet van 279,7 miljoen dollar, 3% meer dan in het voorgaande boekjaar. Het Retail segment, waaronder de producten voor Noord-Amerikaanse retailers vallen, zag de omzet met 21% stijgen naar 123,9 miljoen dollar. 

Voor de rest van het boekjaar verwacht Werner dat de omstandigheden in Noord-Amerika gunstig zullen blijven. Hoewel hij voor de tweede helft goede prestaties verwacht, staan er ook investeringen op de planning en moeten de uitdagingen na de slechte aardappeloogst in Europa het hoofd geboden worden. "Ondanks deze tegenwind hebben we, op basis van onze goede resultaten in de eerste helft van het jaar, onze verwachting voor de omzet en EBITDA voor het boekjaar verhoogd."

Klik hier om het volledige rapport te lezen.

Meer informatie:

Shelby Stoolman
Tel: +1 208-424-5461
Email: shelby.stoolman@lambweston.com 

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven