Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

RPO: "IT is geen doel, maar een hulpmiddel om de business te ondersteunen"

Hoek Agro, N&K, Best of Four, Growers & More, Welfruit en TF International live met Freshng

RPO levert software waarmee bedrijven gemakkelijk en snel hun commerciële en financiële bedrijfsprocessen automatiseren. Recentelijk zijn er weer diverse AGF bedrijven live gegaan met Freshng. Hoek Agro, N&K, Best of Four, Growers & More, Welfruit en TF International profiteren van de voordelen. 

Daarbij stopt de dienstverlening van RPO niet bij het leveren van een goed werkend softwarepakket. RPO levert de benodigdheden om te komen tot de beste IT-infrastructuren. RPO biedt oplossingen waarbij een goede balans is tussen wat kan en wat verstandig is. Dit uiteraard ook met oog op de toegankelijkheid en de veiligheid. IT-systemen moeten niet stilstaan, maar moeten u juist helpen om door te gaan.

Actief in IT en dichtbij de markt
Iedere branche is uniek. Het is dan ook aan te bevelen om uw organisatie te automatiseren met branche specifieke software. Dan krijgen bedrijven grip op alle processen waardoor men in control blijft en een optimale afhandeling van bijna alle voorkomende processen die vervolgens door het hele bedrijf bruikbaar zijn, zoals digitaal factureren, Business Intelligence en kunnen beschikken over realtime informatie. Hierdoor worden foutmarges gereduceerd en wordt tijd bespaard .De software totaaloplossing Freshng draagt bij aan kostenbesparingen en aan de groei van uw omzet en marge.

Zorgeloos ondernemen
IT is geen doel, maar een hulpmiddel om uw business te ondersteunen. Met de oplossingen van RPO houdt u zelf de volledige controle over uw bedrijfsprocessen. Dankzij onze kennis, ervaring en de middelen zorgen we voor werkende oplossingen. Bij al onze processen hebben wij de focus op innovatief samenwerken", meldt RPO.

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
T: 078-681 86 88
E: sales@rpo.nl 
www.rpo.nl


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven