La Place gaat groenten en kruiden op dak restaurant verbouwen

In het eerste kwartaal van 2013 lanceert La Place, de horecaformule van warenhuisketen V&D, in V&D Utrecht Hoog Catharijne het vierde generatie La Place Restaurant. Bij de nieuwe generatie worden nog meer gerechten op authentieke wijze bereid. La Place komt met een houtgestookte oven voor het bakken van brood en verbouwt vanaf 2013 eigen groenten en kruiden op het dak van het restaurant.

In 1987 opende het eerste La Place Restaurant in V&D Utrecht Hoog Catharijne. Als één van de eerste kwam La Place met een versformule, een marktrestaurant waar verse vruchtensappen, saladebuffetten en versgebakken brood gepresenteerd werden. Dit bleek ongekend succesvol en meer openingen in de V&D warenhuizen volgden. Ook buiten de warenhuizen openden La Place op diverse plekken locaties. Nu 25 jaar verder heeft de versformule 230 verkooppunten en 38 miljoen gasten per jaar.

Als onderdeel van continue vernieuwing start de versformule begin volgend jaar de vierde generatie La Place. Deze generatie met een echt ‘wauw’-gevoel krijgt nieuwe food concepten en een compleet nieuwe uitstraling. Na de locatie in Utrecht opent La Place in Amsterdam een vernieuwde La Place Food in V&D Kalverstraat met vleeswaren, kaas en een uitgebreid assortiment à la minute vers bereide meeneemmaaltijden. Op deze manier worden de versproducten van La Place ook beschikbaar voor thuis gebruik.

In de tweede helft van volgend jaar gaat La Place uitbreiden naar Duitsland met 2 vestigingen. In 2013 is La Place van plan in totaal 15 nieuwe locaties buiten V&D te openen.

Bron: V&D / La Place

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.