Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe bananenrijperij in Roemenië geopend

Citronex heeft banaanrijpkamers gebouwd in Timosoara (Roemenië). Marek Szulc: "Deze locatie is niet toevallig gekozen. Vanuit Timosoara hebben we gemakkelijk toegang tot Hongarije en Servië, waardoor we dicht bij onze klanten zitten."

Het nieuwe distributiecentrum is voorzien van 26 dubbele rijpkamers van het “Penthouse System” (44 pallets per stuk) en opslagruimtes voor 216 pallets met groene bananen en ananas.

“We hebben de grootste rijperij in Roemenië. Elke week worden er 75.000 dozen bananen gerijpd. We brengen onze kennis en ervaring met bananen over naar Roemenië. Ons grote voordeel is de hoge kwaliteit en de volle controle over de keten, wat belangrijk is voor supermarkten."

Citronex bezit nog grotere rijperijen in Polen met 200 rijpingskamers. In 2018 importeerde dit familiebedrijf 13 miljoen dozen van 18,5 kg. Het plan voor 2019 is een stijging van 15%.

Naast bananen is het bedrijf de grootste Poolse tomatenteler met 60 ha kassen die uitgerust zijn met belichting en verwarming. Citronex heeft ook een transportbedrijf en een netwerk van benzinestations en hotels.

Voor meer informatie:
Marek Szulc
Citronex I Sp. z o.o.
Yellow Fresh Fruits SRL
Tel: +48 75 77 21 933
Cell : +48 660 460 548 (PL)
Cell: +40 742 355 048 (RO)
Email: marek.szulc@citronex.pl

Publicatiedatum: