Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Verhuisbedrijf moedigt starters aan avocado's te schrappen

Avocado's en starters op de huizenmarkt lijken niet echt met elkaar verbonden te zijn. Daar denkt ReallyMoving.com heel anders over. In een verklaring stelt de verhuizer dat toekomstige huizenkopers zo'n 20.000 avocado's zouden moeten schrappen om voor een aanbetaling te sparen. 

In een onderzoek legt het bedrijf uit dat Britse kopers die hoger op de onroerend goed markt willen komen ongeveer 21.700 avocado's moeten overslaan (kosten € 1,19/stuk) om te kunnen sparen. Voor Londenaren is dit, natuurlijk, alleen maar een beginnetje. 

Op het eerste gezicht lijkt dit allemaal heel verstandig, maar het bedrijf vergat dat in november 2017 Strutt & Parker makelaars met een vergelijkbaar onderzoek kwam, waarin gesteld werd dat jonge stellen 36.000 euro zouden kunnen sparen in vijf jaar tijd wanneer ze energie zuinig zouden leven door bijvoorbeeld hun eigen avocado's te telen.

Hoewel de stunt goedbedoeld was ontketende ze een stormvloed aan online haatberichten van millennials die zich beledigd voelden. 

Bron: thenegotiator.co.uk


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven