Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Met Elmo wordt orderpickproces in een warehouse volledig geautomatiseerd

Bedrijfsprocessen in een warehouse zijn vaak nog traditioneel ingericht. Papieren picklijsten, opdrachtbonnen en to-do lijstjes worden nog in veelvoud gebruikt om het orderpickproces in een loods te regelen. JEM-id heeft speciaal voor de AGF-warehouses “Elmo ” ontwikkeld. Door middel van real-time orderpicken, een online chatfunctie en het scannen van barcodes wordt er een einde gemaakt aan het inefficiënt werken binnen een loods. 

Elmo is een module voor het AGF-softwarepakket GreenCommerce. Met Elmo wordt het orderpickproces in een warehouse volledig geautomatiseerd, waardoor wijzigingen en feedback real-time kunnen worden doorgegeven aan het personeel in de loods of kantoor. Dit zorgt voor een snellere en eenvoudigere manier van werken, waarbij papier wordt geëlimineerd tijdens het orderpickproces.

Productvideo bij de eerste gebruiker
Voor enige tijd werkt Quality Produce International (QPI) volledig met Elmo om haar orderpickproces in de warehouse te regelen. Om de werking van Elmo zo goed mogelijk in beeld te brengen, heeft software ontwikkelaar JEM-id een productvideo laten maken bij QPI.  “Dankzij het digitaal orderpicken met Elmo is de papierwinkel in zijn geheel verdwenen.” vertelt Stefan Doelman van QPI. 

De nieuwe manier van orderpicken
Elmo is een tool waarmee je in een warehouse op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier jouw taken en opdrachten kunt afhandelen. Papieren picklijsten zijn verleden tijd; via Elmo kan er real-time worden gepickt waardoor wijzigingen en feedback direct aankomen bij de juiste persoon. Vanuit GreenCommerce kunnen picklijsten voor uitgaand transport en voor productieopdrachten worden ingedeeld en toegekend aan specifieke loodsmedewerkers. Voor iedere pallet is de meest relevante informatie beschikbaar en kunnen acties zoals opbouwen, splitsen, verplaatsen, markeren of stickers afdrukken worden uitgevoerd. Gebruikers kunnen Elmo installeren als online web-app, wat ervoor zorgt dat de applicatie altijd up-to-date en overal te gebruiken is. Door een Bluetooth-scanner te koppelen aan de tablet of mobiele telefoon, kunnen barcodes gemakkelijk gescand worden en hoeven palletnummers niet handmatig worden ingevoerd.

AGF-sector
Elmo is geschikt voor spelers in de AGF-sector die over eigen warehouses beschikken, of juist als dienstverlenende partij voor derden die actief zijn in warehouses. Daarnaast is Elmo interessant voor partijen die werk door derden laten uitvoeren en resultaten graag direct in het eigen systeem verwerkt zien.

Voor meer informatie:
Fernon van Paassen
JEM-id
Grote Waard 80
2675 RZ Honselersdijk
+31(0)174 642 622
fernon@jem-id.nl 
www.jem-id.nl 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven