Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tropicales del Valle, Costa Rica

"Afgelopen jaar was een goed ananasjaar"

"We staan aan het begin van een nieuw jaar, dat veel uitdagingen met zich mee zal brengen. Dit als gevolg van de marktomstandigheden voor de ananassector. We sluiten het jaar 2018 echter met groot succes af, zowel in Europa als op andere markten, met het speciale, gebruiksklare en hoogwaardige fruit."

"Dankzij de service en eersteklas product hebben we de steun van onze klanten. We hebben ons ervoor ingespannen kwaliteit en stabiliteit te bieden voor alle verschillende bestemmingen. Dit heeft ertoe geleid dat we onze klanten in 2019 zullen blijven bedienen, op basis van ons dagelijkse werk op het gebied van teelt, verpakking, innovatie, logistiek en afzet."

"Ons productoverzicht is nog steeds aantrekkelijk en biedt nieuwe zakelijke kansen. We doen ons best om detailhandelaren, verwerkers, groothandelsmarkten en consumenten tevreden te stellen met lekker en gebruiksklaar fruit, dat we zowel per zee als per lucht vervoeren."

"We blijven een product aanbieden dat voldoet aan de meest veeleisende normen en certificeringen van de markt. We zetten ons er sterk voor in deze te behouden, zodat onze merken erkend worden, zowel vanwege de kwaliteit van de teelt- en verpakkingsprocessen als vanwege de milieuvriendelijkheid en het sociale bewustzijn waarmee alle medewerkers werken."

"Tropicales del Valle zal zich blijven onderscheiden op de meest veeleisende markten, ondanks de moeilijkheden op de markt in 2019. We kijken er naar uit u van dienst te zijn in 2019 en onze positie te consolideren op de verschillende markten die we bedienen," aldus Alvaro van Tropicales del Vale.

Voor meer informatie: 
Alvaro Figueroa Sterloff
Tropicales del Valle
Costa Rica
T: 00 506 88 36 93 53
E: afgueroa@frutainternacional.com

Publicatiedatum: