Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Greenyard naar Oezbekistan?

Oezbeekse media melden dat de Oezbeekse ambassadeur in België in gesprek is geweest met Greenyard. Dit gesprek zou op 24 december hebben plaatsgevonden. Het Centraal-Aziatische land wil de multinational verleiden om activiteiten in het land te beginnen. Daarvoor heeft Dilyor Khakimov, ambassadeur Oezbekistan in België, gesprekken gevoerd met Hein Deprez (CEO Greenyard).

Deprez benadrukte dat hij met interesse de fundamentele hervormingen en de structurele veranderingen in de landbouw in Oezbekistan volgt. De Oezbeekse president Shavkat Mirziyoyev heeft de afgelopen twee jaar een aantal hervormingen doorgevoerd, waaronder de  introductie van marktrelaties, ontwikkeling van verwerkingsindustrie en export en het aanpakken van problemen op telersniveau.

Greenyard werd tijdens de ontmoeting geïnformeerd over de laatste veranderingen van de regering om buitenlandse investeerders aan te treken en de condities waaronder partnerschappen aangegaan kunnen worden in het land. Beide partijen kwamen overeen dat Hein Deprez snel zou afreizen naar Oezbekistan. Tijdens het bezoek, dat volgens berichten plaatsvond van 26 tot 29 december 2018, stonden verschillende ontmoetingen met Oezbeekse ministers en organisaties op de agenda.

Bron: uza.az, sputniknews


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven