Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Noorwegen: naalden in bananen aangetroffen

Onlangs zijn in Noorwegen naalden in bananen aangetroffen. De naalden werden gevonden door een consument bij een vestiging van Coop in Sarpsborg. Sindsdien worden winkelmedewerkers aangespoord om extra aandacht te geven aan de groente en fruit van het filiaal. Het is voor het eerst in Noorwegen dat een incident zoals dit is gemeld.

“Al onze winkels hebben videobewaking, dus we gaan de opnames controleren," aldus communicatiemanager Harald Kristiansen van Coop. "We weten wanneer de bananen zijn ingekocht en wanneer ze in de schappen werden geplaatst."

De betreffende Coop-vestiging heeft het incident gemeld bij de politie. De consument ontdekte de naald toen ze zich thuis eraan prikte op het moment dat ze de banaan aan het snijden was tijdens haar ontbijt.

In de afgelopen herfst werd Australië opgeschrikt door vergelijkbare incidenten, toen naalden in aardbeien werden aangetroffen. Hiervoor is inmiddels een verdachte opgepakt, die nu een gevangenisstraf van 10 jaar boven het hoofd hangt. In Zweden moest eerder een peuter met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht toen het kind een banaan met verschillende naalden erin had gegeten.

Bron: newsinenglish.no


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven