Kerst 2018 bij Noordhuys Packing

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het traditiegetrouw een gezellige drukte bij Noordhuys Packing. Rond de kerstdagen moeten de winkelschappen gevuld zijn, maar vanuit een verse voorraad ook gevuld blijven.  Naast haar eigen troscocktailtomaten verpakt Noordhuys Packing het hele jaar door product van derden. Vrijwel alle tomatensegmenten worden in onze verpakhal verwerkt.

Sinds 2016 heeft Noordhuys Packing op aanvraag van leveranciers ook een certificaat behaald om biologisch product te mogen verwerken.
In de winterperiode wordt het belichte volume uit eigen land aangevuld met aanvoer product uit Spanje. Het product uit Spanje wordt gecoördineerd door Hagé/The Greenery. "Om te zorgen dat de producten op tijd in de winkels liggen voor de kerstinkopen, zijn we bij Noordhuys met het team hard aan het werk om dit te realiseren. De sfeer zit er goed in, wij zorgen dat alles klaar is voor kerst!"


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.