Overstap telers Zundert naar Hoogstraten

Afgelopen najaar zijn er onderhandelingen gevoerd tussen CLTV Zundert en Coöperatie Hoogstraten over een collectieve overgang van Nederlandse telers naar een rechtstreeks lidmaatschap in Hoogstraten. Bovenstaande was een gevolg van vergeefse pogingen van CLTV Zundert om een werkbaar en lonend Operationeel Plan betreffende GMO in te dienen bij de Nederlandse overheid.

In november zijn de onderhandelingen hierover afgerond en hebben de telers van CLTV Zundert zich unaniem achter het voorstel van hun bestuur geschaard. Vervolgens hebben de telers van CLTV Zundert het verzoek gehad om vóór 1 december lidmaatschap aan te vragen bij Coöperatie Hoogstraten.

Na het afsluiten van de inschrijvingen stellen Coöperatie Hoogstraten en CLTV Zundert vast dat álle aardbeientelers - wiens lidmaatschap bij CLTV Zundert in 2019 doorliep - ook hebben ingetekend bij Coöperatie Hoogstraten.

In lijn met bovenstaande wensen Coöperatie Hoogstraten en CLTV Zundert ook in de toekomst hun succesvolle samenwerking voort te zetten. Hierbij zal CLTV Zundert optreden als dienstverlener op het gebied van logistiek en keuring voor de Nederlandse aardbeientelers van Coöperatie Hoogstraten. Daarnaast zal zij aanvullende taken voor haar ‘service-leden’ uitvoeren, waaronder het koelen van aardbeienplanten.

Voor meer informatie:

Gaston Opdekamp
Directeur Coöperatie Hoogstraten
Loenhoutseweg 59
2320 Hoogstraten
gaston.opdekamp@hoogstraten.eu 

Erik Bastiaensen
Directeur CLTV Zundert
Molenstraat 155
4881 GD Zundert 
e.bastiaensen@cltvzundert.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.