"Volgend jaar introduceren we nieuw hygiënisch design multiheadweger"

Joey Faes nieuwe area sales manager voor Multiweigh in de Benelux

Tholen - Vijf jaar terug opende Multiweigh een eigen verkoop- en servicekantoor in de Benelux na vele jaren via agenten in Nederland en België actief te zijn geweest. De afgelopen jaren was Jacques Janssen het aanspreekpunt voor de Duitse fabrikant van multiheadwegers in de Benelux-markt. Inmiddels heeft hij in Joey Faes, gepokt en gemazeld in de wereld van de multiheadwegers, een opvolger gevonden.

"Nu is het verkoop- en servicekantoor klaar voor de volgende stap. Ik laat het verkoop- en servicekantoor voor de Benelux met een gerust hart aan Joey over”, vertelt Jacques, die op korte termijn met pensioen gaat na een carrière van meer dan 45 jaar in de verpakkingsindustrie. Joey Faes was eerder werkzaam bij onder andere Technisch Bureau Hinderink en Ishida Europe en is ambitieus om bij Multiweigh aan de slag te gaan. "Begin 2019 zullen we een eigen kantoor, inclusief demoruimte betrekken. Ook ben ik al druk in de weer om een service-engineer voor de Benelux aan te nemen.

"We hebben de AGF-sector veel te bieden en er komen mooie innovaties aan. Inmiddels zijn er ruim 150 Multiweigh multiheadwegers in de Benelux geïnstalleerd, waarvan het gros in de AGF-sector", vertelt Joey. "In 2019 zullen we een nieuw hygiënisch design multiheadweger introduceren, die uitermate geschikt is voor de 'natte' AGF-industrie."

"Naast onze sla-weger hebben we ook multiheadoplossingen voor hele aardappelen, wortelen en uien. Deze zie je nu vooral op de lineaire multiheadwegers, maar onze oplossingen hebben op het gebied van nauwkeurigheid en snelheid grote voordelen. Daarbij worden zowel de multiheadwegers als alle onderdelen in Duitsland gemaakt en dankzij onze moderne fabriek net over de Duitse grens zijn testmogelijkheden met producten eenvoudig mogelijk en geheel vrijblijvend ter beschikking!"

Voor meer informatie:
Multiweigh
Joey Faes
Mob: +31 (0)6 23 539 520
joey.faes@multiweigh.nl
www.multiweigh.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.