6 soorten spruitjes te koop bij Groentenspecialist Bulters

Tholen - Het zijn echt dagen om met een bijzonder assortiment te stunten in plaats van de prijs. 6 soorten spruitjes, adverteert Groentenspecialist Bulters uit Haarlem. In dat uitgebreide assortiment, ook 'De kleinste spruitjes van Nederland' en, de schoongemaakte variant daarvan, 'Spruitjes van Koos'.

Eric Bulters met de mini-spruitjes die hij door goede relaties op de Food Center Amsterdam kan verkrijgen.

"Schoonmaken is echt priegelwerk en Koos is hierin specialist, vandaar dat we ze zo noemen", vertelt Eric Bulters. "Deze hele kleine spruiten kunnen we deze dagen goed verkopen. Ze zijn bijna niet te krijgen en worden speciaal voor ons apart gehouden." Verder zitten er kleine en schone spruitjes normaal in het assortiment. Flower sprouts en paarse spruitjes maken het assortiment van 6 soorten compleet. "De flowersprout is echt een spruitje met een verhaal. Voor de liefhebbers", vertelt Eric. "We adviseren om ze heel even te koken, dan door een beslagje te halen en te frituren. De paarse spruitjes zijn wat gangbaarder."
 Andere goed lopende producten zijn met kerst zijn de stoofperen in de kleuren geel en rood. Eric: "Deze koken we ze in het geheel, met het steeltje er nog aan en dat doet het heel goed. Verder hebben we bijzondere aardappeltjes, pakken we uit met exoten en paddenstoelen. Natuurlijk doen de kant-en-klaar producten het ook heel goed."

Door ruimere openingstijden en bestellingen maakt de AGF-speciaalzaak extra omzet deze periode. Sommige specialisten werken deze weken liever niet met bestellingen, vanwege het extra werk dat het oplevert. "Het zijn maar een paar dagen per jaar", reageert Eric. "Dan lukt het wel een tandje bij te zetten." 

Voor meer informatie:
Groentespecialist Bulters
Maasstraat 12
Haarlem
T: 023 537 3271
info@agfbulters.nl 
www.agfbulters.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.