John Schouw draagt dagelijkse leiding over aan Steven Doesburg

Directiewijziging Schouw Informatisering

In lijn met de groeiambitie van Schouw Informatisering heeft Directeur/Eigenaar John Schouw aangekondigd per 1 januari 2019 de dagelijkse leiding  over te dragen aan Steven Doesburg. Hiermee creëert John Schouw ruimte voor het directieteam in het pad naar verdere groei en transformatie van Schouw naar de volgende fase, maar ook ruimte voor zichzelf om innovaties te onderzoeken en weer dichter op de klanten en de markt te zitten. Steven Doesburg wordt daarom per 1 januari 2019 benoemd tot CEO van Schouw Informatisering. De directie wordt verder  gevormd  door Peter van den Maagdenberg (CFO) en Serge Breugelmans (COO).

Steven Doesburg (l) en John Schouw

Boegbeeld en Raad van Advies
John Schouw blijft, naast eigenaar, hét boegbeeld van Schouw Informatisering. "Mijn naam staat op de gevel en hiermee krijg ik weer de ruimte om dat te doen waarmee Schouw groot is geworden: in mijn rol als trusted advisor en aanspreekpunt voor klanten.”

Schouw Informatisering heeft in de afgelopen jaren een stevige positie verworven als IT ontzorger in de voedingsmiddelenindustrie. Met 135 medewerkers bedient Schouw Informatisering inmiddels meer dan 300 foodklanten wereldwijd. Om het bedrijf groei te bieden, draagt John Schouw met vertrouwen de dagelijkse leiding over. Dit biedt hem de ruimte voor nieuwe zaken. "Dit betekent voor mij onder andere dat ik me meer in de innovatieve hoek bezig ga houden, door te kijken naar de toepasbaarheid van nieuwe technologieën voor onze doelgroep en nieuwe kansen in de markt.”

Daarnaast zal John Schouw zich tijdens deze transformatie gaan voegen bij de Raad van Advies van Schouw Informatisering, die eerder dit jaar al is ingesteld. Deze bestaat momenteel uit Martin van de Ven, voormalig CEO van SVZ International en Aviko en Joop van Voorthuijsen, medeoprichter en lid van de Raad van Commissarissen van The IT Channel Company, waar onder andere QBS Group onder valt. Een combinatie van expertise en ervaring uit zowel de voedingsmiddelenindustrie als op het gebied van bedrijfsapplicaties en het Microsoft partner ecosysteem.
 
Transformatie Schouw Informatisering / Microsoft Dynamics 365
Met de komst van Steven Doesburg als CCO en directeur ISV zijn we bij Schouw gestart aan een boeiende reis: de transformatie van zowel onze oplossing als organisatie naar Cloud Solution Provider. Onlangs hebben we onze food specifieke softwareoplossing voor Microsoft Dynamics 365 al gelanceerd: Foodware 365. Een oplossing op het toekomstbestendige Dynamics 365 platform, die toegang biedt tot oneindig veel technologische innovaties. De transformatie die we bij Schouw zijn gestart, raakt dus niet alleen het realiseren van nieuwe producten en oplossingen, maar ook de wijze waarop we onze klanten benaderen, onze diensten leveren en onze support bieden. En dat biedt geweldige kansen! Nieuwe technieken, nieuwe processen en een steeds helder wordende nieuwe werkelijkheid waarin we onze klanten nog optimaler kunnen bedienen. 
 
Steven Doesburg: "Schouw Informatisering is een bijzonder en prachtig bedrijf. De klanten, focus, visie en de mensen maken Schouw wat zij vandaag de dag is. De snelheid waarmee de transformatie intern is geadopteerd, heeft het vertrouwen vergroot dat dit de juiste weg is.”

In januari vindt u hierover een uitgebreid interview in het AGF Magazine De Primeur.

Voor meer informatie
Schouw Informatisering
Bredaseweg 172
4872 LA­­ Breda
T: 076 504 25 20
info@schouw.org 
www.schouw.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.