Willianne Sluiter, Incredibleroses:

“Geurige- en smaakvolle rozen voor bijzondere gerechten”

Een zoete, fruitige en frisse smaak; het is niet direct het eerste waar je aan denkt bij het eten van rozen. Toch kan het, aldus Willianne Sluiter van Incredibleroses. "Onze eetbare rozen passen, met hun mooie verschijning en lekker smaak in heerlijke gerechten en desserts. In het restaurant, bij de banketbakker of op een feestelijke taart."

Sinds begin 2018 verkoopt Willianne, oprichter en kweker van Incredibleroses, haar rozen rechtstreeks en via groothandels aan restaurants, banketbakkers en ijsmakers, in binnen- en buitenland. In Nederland worden de rozen binnen 24 uur na oogst, vers en gekoeld geleverd. “Samen met twee rozenveredelaars is speciaal veredeld en geselecteerd op smaak. Iedere roos heeft haar eigen smaakprofiel. Door het gebruik van speciale voedingsmiddelen voor de plant wordt de smaak van de rozen nog sterker. Juist daarom zijn ze zo geschikt als natuurlijke geur- en smaakmaker.”

Een geur- en smaakmaker die zeker in de aanloop naar de feestdagen extra in trek is. Het hoge niveau aan vitamine C en antioxidanten maakt de rozen daarnaast een gezonde toevoeging aan het menu. En dan zijn er ook nog eens twee nieuwe rozenproducten beschikbaar. “We hebben sinds kort ook rozenchutney gemaakt van enkel rozenblaadjes en wat natuurlijke toevoegingen én een kruidige rozenlikeur die samen met een destilleerderij is ontwikkeld. Zowel de rozenchutney als likeur zijn rechtstreeks te bestellen.”

“Het komende jaar verwachten we ons rozenassortiment verder uit te breiden”, sluit Willianne af. Waarmee, dat blijft nog even een verrassing. “En natuurlijk zijn we ook volgend jaar weer te vinden op belangrijke horecabeurzen en -events, zoals de Horecava 2019 in Amsterdam.”

Foto: Sousfresh

Voor meer informatie:
Incredibleroses
www.incredibleroses.nl  
info@incredibleroses.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.