Abhijeet Sethiya, Santosh Exports

"Onze granaatappelpitten zijn populair omdat we jaarrond kunnen leveren"

Granaatappelen zijn populair in India en dat betreft dan de pitten. Ze zijn van nature beperkt houdbaar maar door de verpakking willen we de houdbaarheid verlengen. Santosh Exports is een export- en verpakkingsbedrijf. 

Abhijeet Sethiya van Santosh: "Santosh Exports is een familiebedrijf dat 23 jaar geleden opgericht werd. We exporteren met de hand geschilde granaatappelen uit India. De pitten exporteren we 52 weken per jaar. Het wordt met de hand gedaan omdat ze dan onbeschadigd blijven."

Door zelf te verpakken, vermijden ze externe risico's. "De pitten zijn kwetsbaar. Daarom hebben we een scala aan verpakkingen ontwikkeld. We verpakken in MAP trays, cups en bulk. Onze capaciteit is 36.000 eenheden per dag."

Santosh Exports heeft voor haar pitten belangrijk markten in de VS, Nederland en het VK. Er is concurrentie uit Chili en Peru. "Onze pitten zijn gewenst door de jaarrond levering. We monitoren de hele teeltcyclus vanaf de oogst tot aan de verpakking. Alle Fresh Pearls worden op maat verpakt wat aantrekkelijk is voor potentiële klanten."

Sethiya: "De voordelen van dit fruit zijn bekend, wat ons de gelegenheid geeft om aan onze klanten te leveren en hun consumenten te voorzien van de heerlijke smaak, heldere rode kleur van sappige en zachte granaatappelpitten. Jaar na jaar. We verkopen geen product, maar een ervaring!"

Voor meer informatie:
Abhijeet Sethiya
Santosh Exports
Tel: +91 880 51 51 151
Email: abhijeet@santoshpackaging.com
www.santoshpackaging.com/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.