Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Goed voor het hart" certificaat voor USA Pears

Na de introductie van de Red Anjou, Bosc en Bartlett peren maakt Pear Bureau Northwest uitbreiding van het American Heart Association's Heart-Healthy merk bekend voor alle 10 rassen van het Noordwesten. 

"We kregen positieve feedback van retailers en voedingsdeskundigen uit de hele sector sinds de Heart-Healthy certificatie van Anjou, Barlett en Bosc peren en we zijn blij om het programma uit te breiden naar alle rassen die onder het USA Pears-merk verkrijgbaar zijn."

Pear Bureau Northwest focust op voedingsdeskundigen, supermarkten en scholen en heeft de voordelen van peren voor hartzieken, diabetes en andere serieuze ziekten gepromoot. "Ons partnerschap met het Amerikaanse Heart-Healthy biedt ons de gelegenheid om de voordelen van alle 10 rassen verder te promoten en om consumenten peren in hun boodschappenkar te laten leggen."

Het Amerikaanse Heart Association Heart Check logo is aan te treffen op alle USA Pears, social media en websites en zal te zien zijn in de Amerikaanse maand van het hart in februari en de Nationale Voedingsmaand in maart. 

Publicatiedatum: