Nieuwe AGF app FreshBot gelanceerd

Een Oekraïens IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in export heeft de mobiele app FreshBot geïntroduceerd. Met FreshBot kunnen de prijzen van belangrijke AGF-soorten van over de hele wereld worden nagekeken. De prijzen kunnen worden weergegeven per land of in drie verschillende distributiekanalen, namelijk groothandel, retail en prijzen bij telers.

Het doel van de app is om alle spelers in de wereldwijde AGF-sector een enkel instrument te geven, waarmee kopers en verkopers van AGF met elkaar in contact kunnen komen.

Bij aanmelding op de app kan worden gekozen voor een aantal verschillende profielen, zoals voor telers, groothandelaren, importeurs, exporteurs en retailers. Elk profiel heeft een interface die specifiek bij de benodigdheden van het profiel aansluit.

Ook bevat de app een tabel waarin de prijzen voor producten kunnen worden vastgesteld. Deze prijzen worden tegelijkertijd gekoppeld aan het volume dat voor de betreffende AGF-soort op dat moment voor handen is.

In de nabije toekomst zal elke veiling dagelijks worden weergegeven in de app. Telers die zich met alle benodigde documentatie op de app hebben geregistreerd, kunnen hun AGF met een simpele klik op de app op de markt plaatsen. Binnen 10 minuten kunnen ze dan al bestellingen via de app binnen krijgen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.