Eerste komkommers uit belichte teelt geveild bij The Greenery

\Vandaag zijn bij The Greenery in Barendrecht de eerste Nederlandse komkommers uit de belichte teelt van Qcumber symbolisch geveild. Hiermee is het Nederlands seizoen voor komkommers bij The Greenery officieel gestart. De eerste krat komkommers zijn gekocht door S.C. van Ravenswaaij uit Veenendaal voor een bedrag van € 1.000,-.

Het bedrag is door The Greenery en door teler Qcomber uit Pijnacker aangevuld tot een totaalbedrag van € 3.000,-. Het bedrag wordt gedoneerd aan het fonds Kinderen Kanker Vrij (Kika).

Christiaan van Ravenswaaij: “Onze organisatie is blij met de aankoop van de eerste komkommers. Ondanks het koude weer toch een beetje lente. De organisatie draagt KIKA een warm hart toe en steunt dit goede doel van harte. Met onze 55 eigen groenten- en fruitwinkels hebben we weer zin in het Hollandse seizoen!”

De Hollandse belichte komkommers zijn premium van kwaliteit. Het product is goed op kleur en ook de smaak is excellent. De echte liefhebber zal deze komkommers absoluut waarderen.

Voor product- en commerciële informatie kunt u terecht bij The Greenery Nick Rietveld, telefoon: +31 (0)180 657 824, mobiel: +31 (0)6 27 026 100, e-mail: n.rietveld@thegreenery.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven