Nieuwe Van Nature-verpakking voor radijs

Na de start met de nieuwe verpakkingen voor courgette en komkommer worden ook de radijs van Van Nature teler Zülküf Yilmaz sinds december verpakt in de nieuwe Van Nature doos. Naast de nieuwe omdoos zijn ook de bijbehorende 115 grams puntzakken aangepast naar de Van Nature look en feel. Met als resultaat een mooi en fris design waar Zülküf Yilmaz graag zijn radijs in verkoopt.


Zülküf Yilmaz

Standaardisatie
In de tussentijd is er in de AGF-branche hard gewerkt aan de standaardisatie in de dozen. De lang verwachte standaard voor de paprika-, aubergine- en tomatendozen is eindelijk bepaald. Sandra van der Veer, verantwoordelijk voor product- en conceptontwikkeling, kan nu samen met Robert van der Kooij, verantwoordelijk voor inkoop, de nieuwe dozen voor de paprika’s, aubergines en tomaten gaan afronden voor de start van het nieuwe seizoen.


Sandra van der Veer


Uitstraling paprika- en tomatendozen
De paprikadoos krijgt één dezelfde bodem voor alle kleuren en aparte deksels per kleur (rood, geel, groen en oranje). De tomatendozen worden in de volgende variëteiten gemaakt:
• Van Nature Losse tomaat
• Van Nature Trostomaat
• Van Nature Cherrytomaat
• Van Nature Vleestomaat

Het nieuwe verpakkingsmerk Van Nature vervangt de huidige varianten VDN en Perfekt en wordt gebruikt voor Klasse 1.1. Taste by Nature wordt voor Klasse 1.2, waardoor Class 1 en Ideal komen te vervallen.

Bron:
Van Nature
www.nature.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.