Poiesz gaat in 2019 maaltijden en boodschappen bezorgen

De regionale supermarktorganisatie Poiesz gaat in 2019 via poiesz-supermarkten.nl bestelde warme maaltijden en andere boodschappen gratis bij consumenten uit het noorden des lands thuisbezorgen. Dit alles gebeurt onder de titel 'De smaak van het noorden'. Dat zegt Piet Smit, algemeen directeur van Poiesz tegen Levensmiddelenkrant. Poiesz heeft 70 winkels in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. 

In sommige opzichten kan Poiesz het zich ook de komende jaren permiteren om trendvolgend in plaats van trendsettend te zijn, stelt Smit. "We houden bijvoorbeeld eerst het succes van specifieke ontwikkelingen en trends in het westen van Nederland in de gaten, voordat we deze mogelijk in het noorden doorvoeren. Verder heeft het voor Poiesz bijvoorbeeld geen zin om in Noord-Groningen een City Store te openen. Noord-Groningers blijven net als andere noordelijke consumenten namelijk waarde hechten aan een servicesupermarkt, waarin volop ruimte is voor sociaal contact."

"We hebben daarom nog vakbekwame bakkers en slagers in onze winkels, die dicht bij de klanten staan. Bij Poiesz produceren we op de plaats van verkoop, waardoor we klanten gemakkelijk van dienst kunnen zijn met kleinere hoeveelheden", aldus Smit. 

Klik hier voor het artikel in Levensmiddelenkrant

Bron: Levensmiddelenkrant


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven