De Biokweker breidt biologisch assortiment uit met koelvers

De Biokweker, de biologische tak van AGF groothandel Vroegop-Windig, breidt haar assortiment uit met meer dan 600 biologische zuivel, kaas en koelvers producten. Het nieuwe assortiment bestaat uit zowel biologische als biologisch-dynamische (keurmerk Demeter) producten waaronder zuivel, kaasspecialiteiten, vlees, vleeswaren, vis, vleesvervangers en traiteur- & maaltijdproducten. Met dit totaalpakket biedt de groothandel haar klanten een compleet vers aanbod onder één dak.

Het kaasassortiment bevat ruim 250 specialiteiten waarbij veel soorten rechtstreeks van de boer komen. Het zuivel aanbod is geconcentreerd rondom het merk Zuiver Zuivel en een breed aanbod aan sojaproducten. Het assortiment biologisch vlees bestaat onder meer uit ruim 50 soorten voorverpakte vleeswaren die onderscheidend zijn op ras, kwaliteit en verpakking. Naast vlees wordt er ook een breed aanbod aan vleesvervangende producten als broodbeleg, patés en delicatessen geboden. Tevens is er een ruime keuze aan traiteur- en maaltijdproducten waaronder verse quiches, verse soepen en pasta’s en een brede lijn delicatessen.

De Biokweker, de biologische tak van Vroegop-Windig, is begin van dit jaar opgericht en sluit aan bij de ambitie van de bekende AGF groothandel en logistiek dienstverlener om te groeien in biologisch. Met de uitbreiding van het biologisch assortiment met het zuivel-, kaas- en koelverspakket versterkt Vroegop-Windig haar positie op de biologische markt.

Voor meer informatie of de volledige assortimentslijst
Marjolein Okkinga (e-mail)
T:020 - 606 18 02 
F: 020 - 606 18 79
Verkoopteam Vroegop (e-mail)
020 – 606 18 18


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.