Tweede DC is mijlpaal voor Fries familiebedrijf

Smeding Groenten en Fruit opent nieuw distributiecentrum in Breda

Dinsdag 4 december heeft Smeding Groenten en Fruit een nieuw distributiecentrum geopend in Breda. Naast het distributiecentrum in Sint Annaparochie, waar tevens het hoofdkantoor is gevestigd, vinden vanaf afgelopen week ook leveringen plaats vanuit het zuiden van het land. De opening van het tweede distributiecentrum is een mijlpaal in het 84-jarige bestaan van het Friese familiebedrijf.

Doorgroeimogelijkheden
Het nieuwe distributiecentrum in Breda wordt een volledig zelfstandige locatie met het complete assortiment en dezelfde functionaliteiten als de hoofdvestiging in Sint Annaparochie. Met deze uitbreiding kan Smeding haar klanten in de Benelux beter bedienen. Ook biedt dit tweede distributiecentrum mogelijkheden voor groei in de toekomst.

Informatietechnologie
De distributiecentra zijn de schakels tussen leveranciers en de klanten. Smeding zet in op data, forecast en trendanalyse, die bijdragen aan een effici├źnte operatie. In combinatie met het zelfstandige logistieke apparaat kan Smeding klanten beleveren van stuks tot bulk.

Voor meer informatie
Smeding Groenten en Fruit
De Opfaart 1
9076 PG Sint Annaparochie
T: 0518-409940
info@smeding.nl 
www.smeding.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.