Eigen afdeling voor SanLucar in Duits warenhuis KaDeWe

Het groenten- en fruitmerk SanLucar werkt samen met het in Berlijn gevestigde warenhuis KaDeWe. Sinds 5 december heeft SanLucar een eigen onderdeel op de delicatessenafdeling van KaDeWe, waar een ruim assortiment aan vers fruit van SanLucar wordt aangeboden.

Ook heeft SanLucar hier een eigen bar waar fruitsap, smoothies en vers gesneden fruit worden geserveerd of kunnen worden afgehaald.

Op de afdeling zijn experts van SanLucar aanwezig, die nuttige tips en advies over het fruit kunnen geven. Zo kan er bijvoorbeeld uitleg worden gegeven over hoe het fruit het best bewaard blijft of hoe het fruit kan worden voorbereid.

Bij het leveren van fruit aan de KaDeWe werkt SanLucar samen met de Berlijnse groothandelaar Keuthmann GmbH.

"We zijn ervan overtuigd dat wij met onze hoge kwaliteit aan fruit perfect passen bij de sfeer van KaDeWe. We zijn enthousiast over deze samenwerking, omdat dit een mijlpaal in de geschiedenis vormt van ons bedrijf," aldus SanLucar-CEO Michael Brinkmann.

KaDeWe
KaDeWe, oftewel Kaufhaus des Westens, is het meest prestigieuze warenhuis van Duitsland. Met een winkelruimte van 600.000 vierkante meter is de KaDeWe na het Britse Harrods het op een na grootste warenhuis van Europa. KaDeWe werd in 1907 geopend in het Berlijnse district Sch├Âneberg. De winkel heeft een assortiment aan luxe goederen voor het hogere marktsegment, met een speciale focus op delicatessen.

Voor meer informatie:
Sonia Gabarda
SanLucar Fruit
Email: sonia.gabarda@sanlucar.com 
Tel. (+34) 96142 40 40. Extension 2410


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.