Klaar voor 2019

2018 is nog niet voorbij, maar RPO kijkt al uit naar 2019. Dit wordt het jaar data analyses en intelligente software. De nadruk ligt op het juist beheren van data en veilige IT oplossingen. 

Beheren van waardevolle data
De hoeveelheid data in de wereld is groter dan ooit en groeit exponentieel. 90% van deze data werd afgelopen jaar gecreëerd, maar slechts 1% van deze data wordt door ons nuttig gebruikt. Het nuttig gebruiken van data kan op diverse manieren, maar hebben allemaal tot doel de bedrijfsprocessen te verbeteren. RPO helpt u graag bij het creëren van inzicht in uw data. Zo worden met een Business Intelligence tool data omgezet in bijvoorbeeld waardevolle management informatie.

Voorkom datalekken
In 2018 is de Algemene Wet Verordening Gegevensbescherming geïntroduceerd. De wet zorgt ervoor dat persoonsgegevens niet zomaar op straat komen te liggen en enkel en alleen gebruikt mogen worden voor gerechtvaardigde doeleinden. Voor veel organisaties startte het traject met het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen. Bijkomend voordeel van deze wet is wel dat er hierdoor een organisatiebreed bewustzijn is.

En doordat de bedrijfsprocessen in kaart zijn gebracht, weet men ook waar de kritieke processen samen komen. Het efficiënt beheren van netwerken is belangrijk. RPO beveiligt systemen correct, zodat uw waardevolle data veilig zijn en niet gehackt kunnen worden. De automatiseerder levert onder andere software om virussen te vinden, identificeren en verwijderen.

Gebruik van intelligente software
De ERP software Freshng zorgt voor de automatisering van kritische bedrijfsprocessen. Het is een volledig geïntegreerde oplossing, met veel noviteiten waarmee efficiënter gewerkt wordt. De software totaaloplossing is geschikt voor groenten- en fruitimporteurs, exporteurs en groentenhandelaren. De software groeit mee zowel met de tijd en qua gebruikers en wordt ook geroemd om haar gebruiksgemak en de manier waarop vraag en aanbod optimaal op elkaar afgestemd worden.

Automatisering moet bijdragen aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen en optimaal inzicht in de bereikte resultaten. RPO levert ICT oplossingen in een begrijpelijke taal. 

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
E: sales@rpo.nl  
T: 078-681 86 88
www.rpo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven