Nieuwe netverpakking voor uien

Het Italiaanse merk Agro Emiliano komt met een nieuwe netverpakking voor uien. Het gaat witte, gele en rode uien in netten van 500 gram en vier stuks met een aanduiding voor het gebruik.

De witte ui is het geschikt voor ovengebruik of om te koken. De gele ui het meest geschikt om te bakken en de rode kan worden gebruikt in soepen of salades.

De ui van Selenella is inmiddels al meer dan een week verkrijgbaar bij de groothandelsmarkten. Groothandelaar Davide Marmocco: "De eerste week dat de Selenella uien werden afgezet, overtrof de verwachtingen. In combinatie met de aardappelen van dit merk verwachten we een goede start, maar niet zozeer een sprint. Bijna al onze klanten wilden dit nieuwe product proberen. Momenteel wordt er ruimte gemaakt voor deze uien en veel supermarkten laten ons weten dat ze verrast zijn door de afzet."

De positieve trend die te zien is in de de detailhandel heeft de prestaties van de uien in het algemeen beïnvloed, maar ook de de verpakking van 750 gram zorgt voor minder afval en een snellere consumptie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.