Biberza

"Klantervaringen verbeteren en meer verkopen door retail software"

Een retailer maakt het ongetwijfeld vaak meemaken; een klant heeft net een mooi product bij u gekocht en is benieuwd hoe deze het beste kan worden klaargemaakt. Of een klant is benieuwd of er nog andere lekkere bereidingswijzen zijn voor een bepaald product, of wil weten welke wijn hier het lekkerst bij smaakt. "Enthousiast geeft u de bereidingswijze en ingrediënten door aan de klant. Deze knikt instemmend, maar is waarschijnlijk bij thuiskomst de helft alweer vergeten. Zonde toch? Want de klant beleeft zo uw product niet op de manier die u bedoeld had", aldus Bizerba."Met .CWS retail software van Bizerba is dit verleden tijd. U kunt eenvoudig met 1 druk op de knop recepten printen op de aankoop bon en deze aan de klant meegeven. Dit biedt ook mogelijkheden tot de verkoop van andere artikelen omdat de klant direct kan zien welke ingrediënten er nog meer nodig zijn voor het recept of lekker smaken bij het product, en laat u die producten nou toevallig ook verkopen.

Dit is slechts één van de vele functionaliteiten van .CWS software die ondernemen voor u leuker en gemakkelijker maken. Zo kan er bijvoorbeeld ook gesorteerd worden op bepaalde allergenen en kunt u direct zien welke producten of recepten wel of niet geschikt zijn voor uw klant.

Het flexibele management- en informatiesysteem .CWS is speciaal ontworpen voor retailers en biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en centraal vanuit uw eigen PC zaken te regelen zoals prijswijzigingen, administratie en datarapportage. Zo kan bijvoorbeeld eenvoudig worden uitgelezen welke producten het beste verkopen, welke klanten het meeste afnemen of hoe medewerkers presteren. Ook kunnen er recepten worden opgeslagen en speciale prijzen worden gekoppeld aan bepaalde tijden, bijvoorbeeld tijdens speciale acties of tijdens vaste dagen van de week of van het jaar.

Daarnaast kan het systeem van Bizerba u geheel ontzorgen als het gaat om de steeds strenger wordende wet- en regelgeving en de steeds hogere eisen van de klant. Met .CWS wordt een aanzienlijk deel van de dagelijkse werkdruk weggenomen. Het scheelt werkuren achter de PC die u anders in de winkel zou kunnen doorbrengen en biedt u de mogelijkheid u bezig te houden met waar echt uw passie ligt. De software is universeel te koppelen aan alle soorten hardware en past dus op iedere kassa, weegschaal of printer."

Voor meer informatie
Bizerba Nederland BV
Het Lentfert 38
7547 SR Enschede
T +31 53 4800980
marketing@bizerba.nl 
www.bizerba.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.