Nieuwe kersenverpakkingen

Een van de grootste telers en verpakkers van kersen in Nieuw-Zeeland, "45 South", staat op het punt een nieuwe consumentenverpakking te lanceren voor China, Taiwan, Vietnam, Thailand en de VS. Richard Cameron: “De nieuwe, kleine consumentenverpakking voldoet aan alle eisen waar onze internationale klanten om vragen."

"Deze verpakkingen zijn milieuvriendelijk, zien er goed uit en zijn vrachtefficiënt. 45 South kersen kunnen meteen uit het doosje gegeten worden, omdat ze met steel en al geplukt zijn. Ze worden op het verpakkingsstation d.m.v. koud en schoon water verplaatst en automatisch verpakt."

Nieuw Zeeland eist, in tegenstelling tot ander exportlanden, geen naoogst ontsmettingsbehandeling. De kleinere verpakkingen geven de consument de mogelijkheid om direct uit het doosje te snoepen, te lunchen of uit te delen. 

"Het biedt mensen, die zich door de prijzen geen Nieuw-Zeelandse kersen konden veroorloven, de gelegenheid om ze te proeven. We hopen dat meer mensen onze zoete kersen zullen gaan eten."

De oogst bij 45 South begint op 16 december en loopt tot begin februari. De verwachting is dat de kwaliteit van het fruit dit jaar geweldig zal zijn door een iets kleinere oogst en normale teeltomstandigheden."

For more information:
Richard Cameron
45 South Management Ltd
Tel: +64  21 2275 932
richard@45s.co.nz
http://www.45s.co.nz/

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven