REO Veiling ontmoet en informeert haar toekomstige generatie producenten

Zaterdag 1 december organiseerde de REO Veiling een ontmoeting met haar toekomstige generatie producenten. Zowel jonge producenten als meewerkende zoons en dochters van producenten waren samen met hun partner welkom in het tuinbouwbedrijf van Geert Neerinck en Els Dendauw te Ingelmunster. Het inspirerende initiatief had voor de tweede keer plaats en viel opnieuw in de smaak.


Gastheer Geert Neerinck gaf de jonge telers een kijkje in het reilen en zeilen van zijn tuinbouwbedrijf.

Er was een deugddoende, ruime interesse voor REO Pop-Up II. Ruim 160 jonge deelnemers waren aanwezig tijdens het evenement. Ze kregen een rondleiding doorheen het tomatenbedrijf van Geert Neerinck. De jongeren hadden een actieve inbreng tijdens het bedrijfsbezoek. Op de tussenstops wisselden ze ervaringen, ideeën en meningen uit bij een hapje en een drankje. Op iedere tussenstop werd een belangrijke thema van de coöperatie aangehaald en toegelicht. Bovendien kregen ze door Geert, Els en medewerker Kristof een unieke blik op het tuinbouwbedrijf en de teelt van tomaten onder belichting.


De deelnemers kregen een unieke blik op de teelt van trostomaten onder belichting.

De jonge tuinbouwtelers namen deel aan een stellingenspel die op een ludieke manier werd voorgesteld door Sinterklaas. Uit hun antwoorden leerden ze dat ze met vertrouwen vooruitkijken naar de toekomst voor zichzelf als tuinbouwproducent. Achteraf werd er in het Pop-Up café druk nagepraat over het inspirerende bedrijfsbezoek en de interessante presentaties.


Via een stellingenspel bekwam de REO Veiling informatie over haar toekomstige generatie producenten om zo beter in te spelen op hun vragen..

Voor meer informatie: 
REO Veiling
Oostnieuwkerksesteenweg 101 
8800 Roeselare, België
Tel: +32 (0)51 231 211
www.reo-veiling.be  
info@reo.be    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven