Kerstwens op dekvellen en shakers

De kersttijd is aangebroken en het Italiaanse Fellini Patrizio heeft een aantal dagen gelden een feestverpakking geïntroduceerd. Rode en witte kleuren dragen samen met de feestelijke spreuken bij aan het overbrengen van de kerstsfeer. Daarnaast is er ook een nieuw product op de markt gebracht.

"Het gaat om een cherrytomatenmix in een verpakking van 250 gram. Elke beker heeft een deksel met versheidsgarantie en de tomaten zijn rood, oranje en gestreept. Deze mix kan als snack worden genuttigd en is handig om mee te nemen", zegt commercieel manager Lamberto Giovanardi.

De bekers worden al volop afgezet. De eerste resultaten zijn erg positief en het idee is om dit 365 dagen per jaar op de markt te brengen. De tomaten zijn dan afkomstig uit Sicilië, zoals in dit seizoen, en in andere perioden komen deze uit Fondi.

Een andere noviteit waar een aan dagen geleden mee is gestart is een mix van radicchio. Dit is geteeld in Campanië en wordt in zakken van 350 gram op de markt gebracht.

Emile Fellini (archieffoto)

"We proberen een reeks producten aan te bieden met een aantal innovatieve ideeën aangaande de verpakking, het gewicht en de mixcompositie. Wat we altijd garanderen, is de kwaliteit zodat de consument te allen tijde tevreden is", zegt manager Emile Fellini.

Contact:
Fellini Patrizio S.r.L.
Via G. Pascoli, 875
47035 Gambettola (FC) – Italië
Tel.: (+39) 0547 659 777
Fax: (+39) 0547 574 84
Email: emile@fellinipatrizio.it
Email: lamberto@fellinipatrizio.it
Web: www.fellinipatrizio.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.