Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Zevental aangehouden voor diefstal 10.000 kratten

De Politie Noordwest-Fryslân heeft afgelopen vrijdag zeven mannen aangehouden op verdenking van diefstal van circa 10.000 kunststof kratten uit een bedrijfsloods in het Friese Beetgum. Toen de eigenaar ’s ochtends in de loods kwam, ontdekte hij de diefstal en alarmeerde de politie. Op beelden was te zien dat meerdere personen in de vroege ochtend rond 04.00 uur in de loods bezig waren om kratten weg te nemen.

Hoe de mannen zijn binnengekomen, is nog niet duidelijk. Ze gebruikten hierbij onder andere een bestelbus, afkomstig van een verhuurbedrijf. Na onderzoek wisten agenten de huurder te achterhalen en troffen zij vier verdachten aan in Dordrecht die op dat moment kratten aan het overladen waren.

Na verder onderzoek zijn er uiteindelijk zeven verdachten aangehouden voor deze diefstal, meldt de politie. Twee mannen van 35 en 22 jaar afkomstig uit ’s-Hertogenbosch en vijf mannen van 55, 23 (2), 28 en 22 jaar uit Dordrecht zijn aangehouden. Het zevental is meegenomen voor verhoor naar een bureau in de eenheid Noord-Nederland. Een aantal auto’s en de kratten zijn in beslag genomen. De recherche doet nader onderzoek.

Bron: Politie Noordwest-Fryslân


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven