Driscoll's krijgt nieuwe CEO

J. Miles Reiter heeft de functie van Chief Executive Officer van Driscoll’s op zich genomen in het kader van een geplande reorganisatie van het leiderschap.

Het familiebedrijf, dat al meer dan 100 jaar bestaat, laat weten dat het met deze reorganisatie klaar is voor de toekomstige uitbreiding van haar merk. Als vierde generatie teler en kleinzoon van één van de oprichters van Driscoll's, zal Reiter ook blijven functioneren als voorzitter van Driscoll's, een rol die hij al ruim 30 jaar vervult. 

Kevin Murphy, die in 2015 tot CEO benoemd werd, zal zijn werkzaamheden eind dit jaar neerleggen. 

"De laatste decennia heeft Driscoll's haar grote succes en groei vast weten te houden. Dankzij het onvermoeibare nastreven van de missie van ons bedrijf kunnen we ons zachtfruit inmiddels aan consumenten in ruim 60 landen leveren. Kevin heeft een cruciale rol gespeeld bij het verwezenlijken van deze groei en we zijn hem dankbaar voor zijn leiderschap en de vele bijdragen die hij aan het bedrijf geleverd heeft," aldus Reiter. "Het opnieuw vormgeven van onze leiderschapsstructuur stelt ons in staat ons aan te passen aan de voortdurend veranderende markt en onze samenwerking met telers en klanten te stroomlijnen om te kunnen blijven beantwoorden aan de hoge verwachtingen die klanten overal te wereld van ons merk hebben."

 

Voor meer informatie:
Tiffany Wong
Tel: +1 (415) 294-9859
tiffany.wong@allisonpr.com
www.driscolls.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven