Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jolene Gijbels, Euro Gijbels

“Rond Sinterklaas zijn het topweken voor clementines”

Tholen – “Elk jaar rond Sinterklaas zien we een piek in de vraag naar clementines. Momenteel draaien we topweken voor citrus”, vertelt Jolene Gijbels vanuit de site van Euro Gijbels te Spanje. Het bedrijf teelt grotendeels zelfs maar werkt ook samen met lokale telers die producten leveren. Door hun goede uitgeruste site in Spanje kan Euro Gijbels direct inspelen op de wensen van de klant, zoals verpakking, caliber, etc. “Ondanks de kleine kalibers die we dit jaar hebben is de kwaliteit en de smaak erg goed.”  

Appelsienen

Clementines zijn in de site van Spanje het belangrijkste product binnen het citrusgamma. “Naast clementines doen we ook appelsienen, maar clementines zijn toch wel het hoofdproduct. Binnen enkele weken kunnen we de productie citrus opdrijven want er komen meerdere variëteiten appelsienen beschikbaar”, aldus Jolene. Als gevolg van de regen de laatste weken heeft de site in Spanje wel wat last gehad van een mindere aanvoer. “Momenteel is de aanvoer goed en is er in Spanje hard gewerkt in de dagen dat er wel geplukt kon worden om de producten op tijd bij de klant te kunnen krijgen.”

Voor meer informatie:
John Gijbels
Euro Gijbels
Acaciastraat 21
2440 Geel - België
info@euro-gijbels.be  
www.eurogijbels.be