Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Arjen Voortman nieuwe teammanager bij Agribusiness Service

Met ingang van 1 januari 2019 wordt het team van Agribusiness Service BV (ABS) versterkt met Arjen Voortman (30) als Teammanager.

Voortman studeerde Economie en Recht aan de Haagse Hogeschool en is bekend met relatiemanagement en het begeleiden van professionals. Hij heeft zich na zijn studie in meerdere functies bezig gehouden met diverse dossiers bij Rabobank Westland. Als specialist First Line Monitoring en later Clustermanager Intensieve Begeleiding in de Agro- en Foodsector is hij welbekend met ontwikkelingen in de agrarische sector en heeft hij een sterke basis om ABS verder uit te bouwen.

ABS heeft een groeiambitie en het bestuur heeft besloten om de directievoering van ABS uit te breiden met de aanstelling van de teammanager. Voortman wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de medewerkers en tegelijk aanspreekpunt voor (nieuwe) klanten. ABS richt zich daarbij op bedrijven en organisaties in de Nederlandse en Europese agribusiness.

Voor meer informatie:
Agrobusiness Service
www.agribusiness-service.nl
info@agribusiness-service.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.