Torre Blanca gaat druiven exporteren

Torre Blanca is een Peruaans bedrijf uit Hural-Lima dat gesticht werd in 2007 en dat avocado's, asperges, mango's en citrus verhandelt. Dit jaar heeft het zich op een nieuw product gericht: druiven. Gianfranco Guerrinin Crispo van Torre Blanca praat over de nieuwe onderneming van het bedrijf.

"De druiven, van de Red Globe-variëteit, worden geteeld in de Nepena-vallei in het noorden van het land. We begonnen met dit nieuwe product tijdens de laatste week van oktober. Dit is het eerste jaar dat we consumptiedruiven behandelen."Gianfranco legde uit: "De druiven zullen worden geëxporteerd naar Europa, hoofdzakelijk naar Duitsland, maar ook naar Azië, voornamelijk naar Indonesië en China." De druiven worden door Torre Blanca verwerkt in opdracht van het Europese bedrijf Kolla, dat kantoren heeft in Zwitserland, Duitsland en Spanje.

"Dit jaar is de kwaliteit van de druiven goed. De Peruaanse volumes nemen elk jaar toe en voor dit jaar liggen de verwachtingen rond de 8.000 containers. Gianfranco zegt dat het bedrijf verwacht dit seizoen een totaal van 20 containers te behandelen: 45.600 dozen van 8,2 kg.

Voor meer informatie:
Gianfranco Guerrini
Procesadora Torre Blanca
Tel: 0051 982 329631
gguerrinic@torreblanca.com.pe
www.torreblanca.net

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.