Supplies on the Fly van Sysco

Amerikaanse exoten specialist sluit zich aan bij E-commerce platform

Frieda’s wordt leverancier van AGF-specialiteiten aan het E-commerce platform van Sysco: Supplies on the Fly (SOTF). Sysco zet voedselproducten af aan onder meer restaurants, onderwijs- en zorginstellingen. 

SOTF is een digitaal bestelplatform van Sysco voor de foodservicesector. Op de site kunnen meer dan 170.000 verschillende horeca-benodigdheden, waaronder apparatuur, servies, voedingsproducten en dranken, worden besteld. Het platform werd opgericht om foodservicebedrijven meer gemak en efficiëntie te kunnen bieden. 

Dankzij deze samenwerking kan Frieda's ruim 150 soorten groenten en fruit aan foodservicebedrijven in de hele Verenigde Staten aanbieden. “We zijn enthousiast dat we onze producten aan het online bestelplatform Supplies in the Fly mogen leveren,” vertelt Karen Caplan, directeur van Frieda’s.

“Sysco is op haar beurt blij om Frieda’s te verwelkomen op haar platform,” laat Brian Todd van Sysco weten. “We zijn er trots op om met dit door vrouwen gerunde familiebedrijf samen te mogen werken dat al meer dan vijftig jaar toonaangevend is op het gebied van voeding. Dankzij deze samenwerking kan Sysco haar portfolio verder uitbreiden met innovatieve en trendy producten.”

Voor meer informatie:
Sadie Carpenter
Frieda's Specialty Produce
Tel: +1 (714) 733-7664
sadie.carpenter@friedas.com
www.friedas.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.