Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

275 zonnepanelen op het pand van Greens&Salads

Greens&Salads gaat voor een duurzame toekomst met zonnepanelen. Met de installatie van 275 zonnepanelen op het pand van Greens&Salads in Meppel realiseert het bedrijf een energiebesparing van minimaal 35%. De verwachting is dat hiermee een uitstoot van zo'n 30.000 kg CO2 per jaar voorkomen wordt.

Het pand van Greens&Salads in Meppel is onlangs voorzien van zonnepanelen en een volgende stap binnen de uitvoering van het MVO beleid van Greens&Salads. Chris de Jong van Greens&Salads: 'We verwerken onze groentes al met zo weinig mogelijke belasting voor het milieu. Zo wordt ons snijafval als veevoer en compost verwerkt. Food for Food noemen we dat. Natuurlijk scheiden we al ons afval voor hergebruik. Met de zonnepanelen zijn we weer een stap verder in ons streven om een circulaire onderneming te worden.'

Bakker Technisch installatiebureau uit Meppel heeft de zonnepanelen geplaatst. 'We vinden het belangrijk om de regionale economie te versterken en daarom werken we al veel samen met telers en boeren uit de regio. Ook als het gaat om andere activiteiten kiezen we waar
dat kan voor regionale ondernemers. De keuze voor Bakker Technisch Installatiebureau is daar een voorbeeld van', aldus De Jong.

Voor meer informatie
Greens&Salads
Chris de Jong
T: (0522) 24 43 97

Publicatiedatum: