Shannon Reinhard volgt Ivo Hendriks op

Nieuwe commercieel directeur bij PerfoTec

Per 1 januari 2019 neemt Ivo Hendriks afscheid als commercieel directeur van PerfoTec. Hij wordt opgevolgd door Shannon Reinhard. Shannon heeft eerder directiefuncties bekleed bij bedrijven die actief zijn in de wereldmarkt voor grondstoffen. Zij heeft ervaring in Noord- en Zuid-Amerika en woonde daarnaast in Spanje, Brazilië en Japan. Haar internationale achtergrond en ervaring sluiten goed aan bij de wereldwijde groeiambities van PerfoTec. Ivo Hendriks heeft deze functie sinds 2013 met veel plezier vervuld maar kiest nu voor een andere richting.

Nieuwe Sales Engineer
Per 1 december start André Aker als Sales Engineer bij PerfoTec. André heeft sales- en managementfuncties bekleed bij onder meer JASA Packaging, Sonneborn en SER WAX Industries. André wordt verantwoordelijk voor de sales in Europa behalve de UK (Bas Groeneweg) en Spanje (Shannon Reinhard). André zal met name ook de Nederlandse markt voor zijn rekening nemen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.