Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Cryptomunt helpt duriantelers een bredere wereld te bereiken

Crypto-investeringen zijn een van de nieuwste manieren om een fortuin te verdienen (of te verliezen). Hoe eng crypto investeringen er ook uitzien, er zijn genoeg tekenen die erop wijzen dat ze in de toekomst wereldwijd geaccepteerd zullen worden. 

Gisteren meldde het Bitcoin nieuws een stijging van 316% in blockchain VC investeringen in 2018. Verschillende landen hebben aangegeven een eigen gecentraliseerde cryptogeldeenheid uit te geven wegens de Amerikaanse sancties tegen landen als Iran, Venezuela en Rusland. Zelfs Maleisië wil met eigen crypto-geld komen. Het is verbazingwekkend dat steeds meer landen het feit accepteren dat crypto-eenheden een blijvertje zijn. 

CCECOIN heeft intrinsieke waarde, kan op de lange termijn zaken opdrijven om waarde te laten stijgen en is een middel met een ecosysteem dat het gebruik ervan stimuleert. CCECOIN werkt eraan lang te blijven. Geraamd wordt dat ze zal groeien nu de wereld de jaren van blockchain binnengaat. Van hun producten wordt verwacht dat ze groeien doordat de economie als die van de Indiase en Chinese middenklasse groeit. 

In Maleisië, China en India bestaat grote liefde voor durian. De komende jaren zullen de desbetreffende markten groeien voor de groep middenklassers uit China, India en Indonesië. 

Het ultieme doel van het CCE ecosysteem is het creëren van een durian lidmaatschap die verkocht kan worden in China en andere delen van Azië. Het team onderzoekt de mogelijkheden van speciale winkels waar met lidmaatschap verschillende soorten durian gekocht kan worden. De telers en fabrikanten zullen het CCE ecosysteem kunnen gebruiken om nieuwe klanten te bereiken. Leden zullen de CCECOIN kunnen gebruiken om te handelen, over te maken en aankopen te doen in Zuidoost-Azië, India en China.

Bron: coinlogitic.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven