Nieuw: nu ook uien onder het Selenella merk

Het Italiaanse Selenella, het historische merk voor aardappelen, gaat nu ook uien op de markt brengen. De rode en witte uien zijn zeer binnenkort verkrijgbaar via de grossiers en retail.

"De uien van het merk Selenella zijn onderweg. Ze zijn verrijkt met selenium en geteeld in Emilia Romagna op het zelfde grondgebied als waar onze aardappelen vandaan komen", zegt voorzitter Massimo Cristiani.

Het gaat om een product met een kenmerk dat anders is dan bij andere uien. Volgens het Consortium worden de volgende soorten aangeboden: De rode uien, zoet en delicaat, ideaal voor salades en de witte uien, scherp en sappig, perfect voor in de oven of om te komen. Wat de smaak ook is, de Selenella uien zijn een onmisbaar ingrediënt in elke keuken."

De grootte van de uien zijn 50/70 mm en 60/80 mm. Momenteel is er slechts één soort verpakking, namelijk een net van 750 gram.

De Selenella uien worden uitsluitend in Italië geteeld en de gecertificeerde toeleveringsketen kan worden geraadpleegd door de traceerbaarheidscode in te voeren die op het etiket staat vermeld.

Contact:
Consorzio Patata Italiana di Qualità
via Tosarelli 155
40050 Villanova di Castenaso (BO)
Tel.: (+39) 051 5872419
Fax: (+39) 051 5872352
Web: www.selenella.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.