Laatste tickets EU Forum nog beschikbaar

Heeft u zich al ingeschreven voor het EU Fresh Info Forum? Er zijn nog kaartjes beschikbaar! Morgen gaat het EU Fresh Info Forum van start met de Technology Tour en het Executive Forum. Het EU Fresh Info Forum is hét evenement voor digitale professionals in de AGF-sector in Nederland met o.a. Microsoft, TU Delft, Nederlandse Blockchain Coalitie, Walmart, Jumbo, Rijk Zwaan, Capespan, Fruitmasters, Rotterdam Food Cluster, Europese Unie.

Business Forum
Het Business Forum op donderdag 29 november bestaat uit een reeks interactieve activiteiten die bedoeld zijn om ondernemers, managers en deskundigen uit de landbouwsector een totaaloverzicht te geven van de ontwikkelingen in zowel individuele bedrijven als de AGF-industrie in het algemeen als gevolg van de groeiende technologische mogelijkheden.

Naast presentaties zijn er ook paneldiscussies, netwerkpauzes, live drone- en robotdemonstraties en speciale rondleidingen door het World Horti Center.
Klik hier voor het volledige programma


Executive Forum & Walking Dinner
De AGF-sector wordt overspoeld door een ‘tsunami’ aan mogelijkheden als gevolg van nieuwe technologische ontwikkelingen. De vraag is welke kansen dit brengt voor de groenten- en fruitsector en hoe de next level bereikt kan worden. Vooraanstaande sprekers van Wallmart en Labbrand geven hier antwoord op.

Locaties
Het Business Forum, live experiences en de informatiemarkt vinden plaats in het World Horti Center: het kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw in Nederland.
U kunt u aanmelden via de Fresh Ticket Shop: https://freshticketshop.eventlerapp.com/en-us/EU-Fresh-Info-Forum-2018

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.