Jubileum voor het Vers Inspiratie Platform

Kennisprogramma ter ondersteuning van versspecialisten tijdens VIP

Op maandag 1 en dinsdag 2 april 2019 vindt in Expo Houten voor de vijfde keer het Vers Inspiratie Platform (VIP) plaats. Deze jubileumeditie krijgt een kennisprogramma toegespitst op de problemen waar versspecialisten mee kampen. De beurs wordt qua opzet groter dan voorgaande jaren; alle drie de hallen van Expo Houten worden benut. Naast de traditionele organiserende partijen Vereniging van Keurslagers, Versplatform en Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten (VNV), gaat in 2019 ook de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) participeren. 

Kennis is macht
Aanvullend op de inspiratie die de talloze exposanten bieden, is er voor deze jubileumeditie gekozen om kennisoverdracht een belangrijk onderdeel te laten zijn van het VIP 2019. Zowel ondernemers, medewerkers en studenten binnen de foodbranche ervaren op VIP een combinatie van inspiratie en kennis. Er worden tijdens VIP 2019 workshops georganiseerd, demonstraties gegeven en ook thema's als duurzaamheid, verkoopvaardigheid en toekomstbestendigheid van verswinkels worden belicht.

Het kennisprogramma
Veel versspecialisten kampen met vergelijkbare problemen zoals personeel, onderscheidend vermogen, vernieuwen en ondernemen. Hal 2 van het VIP 2019 wordt daarom ook volledig ingezet voor het kennisprogramma. Met de grote zaal en diverse workshopruimtes wordt daar ingezet op programma's gericht alle facetten binnen een versbedrijf. Zowel voor ondernemers, medewerkers als studenten zullen er diverse workshops beschikbaar zijn.

Extra grote opzet
Voor VIP 2019 zullen alle hallen gebruikt worden in Expo Houten. De bekende onderdelen zoals; het BBQ-plein, haring snijden en de grote zaal zijn weer aanwezig. Nieuw is dat de CVAH in hal 3 de “Markt van de toekomst” creëert, waar bezoekers kennis kunnen maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen voor de ambulante handel. De basishal (hal 1) is, met een breed aanbod, primair gericht op de slagerij. Echter door de toenemende trend 'blurring' zijn er voldoende haakjes voor alle versspecialisten om inspiratie op te doen. De deuren van VIP 2019 zijn op beide dagen voor bezoekers geopend van 15.00 uur tot 22.00 uur en de entree is gratis. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven