13 t/m 16 februari 2019

30ste editie BIOFACH in Nuremberg

De volgende editie van BIOFACH - 's werelds leidende handelsevenement op het gebied van biologische voeding, zal van 13 t/m 16 februari 2019 plaatsvinden in het Exhibition Centre Nuremberg.

Dit jaar is het het 30ste jubileum van 's werelds belangrijkste handelsevenement op het gebied van biologische voeding. De bezoekers kunnen de nieuwste trends, inspirerende nieuwkomers, "Ontdek de wereld van" ontdekken en hun voordeel doen met de vele netwerkmogelijkheden. Het belangrijkste congresonderwerp in 2019 is: "Het biologische systeem: gezond door een holistische aanpak".

Daarnaast kunnen bezoekers biologische pioniers, nieuwkomers op de industrie en start-ups ontmoeten en hun voordeel doen met de vele netwerkmogelijkheden. Ze zullen gefascineerd zijn door de “Ontdek de wereld van Olijfolie, vegan en wijn” en geïnspireerd worden door de overvloed aan de verschillende biologische producten en projecten die genomineerd zijn voor vier verschillende awards, waaronder die voor "Beste Nieuwe Product". Andere hoogtepunten zijn de netwerkbijeenkomsten "Biologisch vanaf het begin", "Generatie Toekomst", en "Initiatieven en NGOs". Het belangrijkste congresonderwerp in 2019 is: "Het biologische systeem: gezond door een holistische aanpak".

Voor meer informatie, ga naar: www.biofach.de/en/news 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.