Gezond genieten op Black Friday

Tholen - Steeds meer verkoopfestijnen waaien over richting Nederland. Aankomende vrijdag wordt er veel verwacht van Black Friday, dat uit Amerika is overgewaaid. Consumenten verwachten aanbiedingen en Ton Kanters - gezond genieten heeft voor daarom komende vrijdag een leuke actie bedacht: de groentepizza's gaan voor half geld de deur uit.

"Black Friday is iets wat een stuk groter aan het worden, we doen er met het hele centrum aan mee. Het is natuurlijk al een drukke tijd met Sinterklaas en Kerst voor de deur. Daarom hebben we één goede actie bedacht waarmee we deze lekkere pizza's ook nog beter onder de aandacht kunnen brengen", vertelt Ton Kanters.

De pizza zit al enige tijd in het assortiment en loopt best goed, maar hopelijk geeft deze actie en extra boost aan de verkoop. "Normaal zijn ze 8 euro per stuk, nu gaan ze voor 4 euro de deur uit. We beginnen er donderdag al zachtjes aan mee in de winkel, vrijdag en zaterdag gaan we er me naar buiten en volle bak mee aan de gang en als ik er 200 verkoop ben ik dik tevreden."

De pizza bodems zijn van dorpsgenoot pizza-e-pane, een ambachtelijke bakker uit Schijndel. "Puur natuur, zonder conserveringsmiddelen, cleal label. Verder zijn de pizza's rijkelijk belegd met of zonder vlees, uiteraard met veel verse groenten en smeuïge mozzarella."

Voor meer informatie
Ton Kanters Gezond Genieten
Hoofdstraat
Schijndel
T: 073 303 0401
info@tonkanters.nl
www.tonkanters.nl

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven