Raspberry-Maxx opent POP-UP Store in Venlo

Raspberry-Maxx voelt zich thuis als een vis in het Venlose Maaswater. Voor de eigenaren Henny van Bergeijk en Carlo Peters van Raspberry-Maxx uit Meijel is het moment daar om een volgende stap te zetten met hun bedrijf. Het moment om een idee uit te voeren waar ze al lang mee rondliepen. RM bestaat volgend jaar 10 jaar en het frambozenmerk heeft zich ontwikkeld tot een consumentenmerk voor lekkere en biologisch geteelde frambozen en ambachtelijk gemaakte framboosproducten.Daarnaast zet RM zich al een aantal jaren in om mensen met een arbeidsbeperking op het bedrijf aan betaald werk te helpen middels begeleiding en persoonlijke ontwikkeling. RM heeft dus veel affiniteit met de thema's van Venlo, regio van de smaak, duurzaam, lekker, ambachtelijke streekproducten en zorg.

Het lag in het verlengde van het concept om de afgelopen jaren vooral te werken aan landelijke exposure en verkoop van hun frambozen en frambozenproducten. Ondertussen zijn de RM producten meer bekend bij de Randstedeling dan bij de regionale bewoners. Om ook dit gebied roze te kleuren en de droom van een eigen winkel in de stad te realiseren, beginnen we per woensdag 28 november een RM POP-UP Store op de Kerkstraat 4 in Venlo. Wij zien het als een pilotproject waar wij bij goede reacties graag een vervolg aan geven. Ook vinden dit een goede manier om als boer dichter bij de consument te staan.Ook speelt een soort van thuis kom sentiment mee. Carlo is namelijk geboren en opgegroeid in Venlo en Henny via hem met o.a. de vastelaovend kennis heeft gemaakt met de mentaliteit en energie van het "stedje van lol en plezeer". Wat is er dan mooier om daar weer in de duiken en samen met de regio Venlo en alle andere initiatieven een feestje te bouwen. Wij nemen de frambozen mee

Voor meer info 
Henny van Bergeijk (e-mail)
06-43037088


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.