en bouwt er 1 in Zeewolde

Investeerder koopt dc Combilo voor € 33 mln

Aberdeen Standard European Logistics Income PLC heeft bekend gemaakt dat het voor €29,3 miljoen een nieuw te bouwen distributiecentrum in Zeewolde heeft aangekocht. Daarnaast meldt de investeerder dat het voor €33 miljoen ook een bestaand cross-dock distributiecentrum in Waddinxveen heeft gekocht. 

Aberdeen Standard European laat weten dat het distributiecentrum in Zeewolde al voorverhuurd is aan VSH Fittings voor de duur van 15 jaar, die in zal gaan in juni volgend jaar. Het totale perceeloppervlak bedraagt 55.000 m2, waarvan 35.000 m2 door het magazijn in beslag zal worden genomen. Verder worden er kantoorruimtes en 161 parkeerplaatsen gerealiseerd. 

Het distributiecentrum in Waddinxveen wordt verhuurd aan de AGF-retailer Combilo International op basis van een triple net-huurovereenkomst voor de duur van 15 jaar. Het vastgoedobject bestaat uit een cross-dock magazijn van 28.000 m2 met 51 laaddeuren. 

Aberdeen Standard European verwacht dat dit distributiecentrum een duurzame inkomstenstroom zal genereren dankzij haar centrale ligging en goede specificaties.

Volgens morningstar.co.uk  meent het bedrijf dat haar portfolio dankzij de wisseling van de contracten in Zeewolde en Waddinxveen een gezond rendement op zal gaan leveren. 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven