Australische bedrijven op Beijing International FVF

Onlangs vond de Beijing International Fruit and Vegetable Fair plaats. Tijdens de eerste twee dagen werden een aantal lezingen en fora georganiseerd. Het grootste deel van de bezoekers kwam op de tweede en derde dag langs.

Klik hier voor een fotoverslag. 

Veel buitenlandse bedrijven op het evenement hadden in eerdere jaren al stands op deze beurs. John Tyas van Avocados Australia: "We nemen sinds 2012 deel aan deze beurs. Australische avocado's mogen nu nog niet de Chinese markt op hoewel we erg gemotiveerd zijn om toegang te krijgen tot China. We staan daarom elk jaar op dit evenement, zodat we voor de volle 100% onze toewijding kunnen laten zien."


 
Andrew Mandemaker van Apple and Pear Australia: "Het duurt altijd even voor een product de juiste protocollen en regelgeving krijgt om in aanmerking te komen voor export. We hebben echter geduld en volgen altijd de regels. We hopen dat in de toekomst onze appelen en peren ook naar China mogen worden gestuurd. Door aan deze beurs deel te nemen, kunnen we ons sterk maken voor meer Australische landbouwproducten op de Chinese markt."


 
Het bedrijf Beijing Qifan Youbao Shangmao stond dit jaar voor het eerst op de beurs. Het bedrijf  heeft zich gespecialiseerd in verschillende pomelorassen voor de groothandelssector van Beijing. "We vinden dit echt een fijne beurs. Als we volgend jaar de kans krijgen, zouden we graag weer deel willen nemen," zegt Huang Xueyan van Beijing Qifan Youbao Shangmao." 

Klik hier voor een fotoverslag
 
Beijing International FVF  is een uitstekende gelegenheid voor kleinschalig marktonderzoek. Veel bedrijven hadden proefmonsters voor bezoekers meegenomen. Zo kon direct de reactie van het publiek op eigen producten worden gezien. De directe feedback is van grote waarde voor bedrijven met betrekking tot bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuwe marktstrategieën.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven