Vergemakkelijkt het managen van werktijd en aanwezigheid van lopende bandwerknemers en verbetert traceerbaarheid

Gezichtsherkenningsapparaat voor seizoenarbeiders

Om het gemakkelijk voor groenten- en fruittelers te maken om hun seizoenarbeiders te managen, heeft Consus Fresh Solutions een nieuw Gezichtsherkenningsapparaat ontwikkeld. Via het apparaat wordt het personeel geïdentificeerd en krijgen ze toegang, waardoor in- en uitklokken een ding uit het verleden wordt en het verdelen van taken en verantwoordelijkheden beter verdeeld kunnen worden.

Het systeem vergelijkt de foto van de HR afdeling met degene die een pakstation probeert binnen te komen. Als de medewerker herkend wordt, krijgt deze toegang en een taak, wat vervolgens in het systeem wordt gezet.

Consus heeft de software ontwikkeld om via een link aan de HR dossiers kostenbesparend te werken en traceerbaarheid te verbeteren.Derek Thompson, medeoprichter van Consus Fresh, heeft ervaring met het managen van een groot pakstation

 

“In een pakstation is informatie over accurate tijden en aanwezigheid van groot belang. Tijdens het hoogseizoen is er een instroom van tijdelijk personeel. Het komt regelmatig voor dat mensen voor elkaar inklokken en na de eerste dag helemaal niet meer komen opdagen."

“Wanneer een product door een klant teruggestuurd wordt, kan het ook handig zijn om te weten wie op dat deel in de keten aan het werk was om te achterhalen wat er gebeurd is."

“Het gezichtsherkenningsysteem werkt met info die al op het bedrijf aanwezig is en zet camera's in. Details worden elektronisch opgeslagen."

Craig Bargery van Pollybell Organic Farm kijkt ernaar uit de eerste te zijn die in het nieuwe jaar met dit systeem zal werken.
 
Dr Matthew Smith van Microsoft: “Consus komt bedrijven tegemoet die de aanbodketen efficiënter willen maken, tijden willen verantwoorden en afval willen verminderen. Het is interessant om te zien hoe gezichtsherkenning de nodige informatie efficiënter en effectiever maakt."

Consus ziet mogelijkheden om de steun aan telers te vergroten en heeft in november op de Agri-Tech East's REAP conferentie en de CropTec Show twee nieuwe modules van het product gedemonstreerd: gezichtsherkenning voor verbeterde werkkrachtmanagement en houdbaarheidsraming.

Voor meer informatie:
Consus Fresh Solutions
Email: info@consusfresh.co.uk
Tel: +44 1526 888070
www.consusfresh.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven